Inloopkast op maat laten maken

Wie droomt er niet van een inloopkast waarin u al uw kleding netjes en overzichtelijk kunt opbergen. Schuifdeurkastmeesters is gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte inloopkasten. Door de mooie systemen en vakbekwaamheid van Schuifdeurkastmeesters kunnen wij uw inloopkast volledig voor u op maat maken. Dit heeft als groot voordeel dat de ruimte die u graag wilt gebruiken als inloopkast volledig door ons ingericht kan worden. Daarnaast zijn er eindeloze opties voor het ontwerpen en indelen van uw inloopkast bij schuifdeurkastmeesters. Zo kunt u kiezen uit onder andere legplanken lades en hangroedes.

U kunt er voor kiezen om deuren in uw inloopkast te plaatsen. Deze keuze kunt u heel bewust maken omdat u niet gelijk alle kleding in het zicht wilt wanneer u de kast in loopt. Wilt u het echte effect van een inloopkast ervaren, dan kunt u er bewust voor kiezen geen deuren te plaatsen omdat u zo een beter overzicht heeft van al uw kleding. Ook is het mogelijk om om enkele schuifdeuren te plaatsen waardoor u gedeeltes van uw inloopkast kunt afsluiten.

Kan van elke ruimte een inloopkast gemaakt worden?

Door het vakbekwame personeel van Schuifdeurkastmeesters is het mogelijk om bijna elke ruimte om te toveren tot een inloopkast. Of deze ruimte nou schuine zijdes of nissen bevat, door het maatwerk van schuifdeurkastmeesters kunnen wij er voor zorgen dat loze en lastige ruimtes optimaal benut worden.

Productie in eigen fabriek

Schuifdeurkastmeesters kan alles aanbieden in maatwerk omdat alles in eigen fabriek geproduceerd wordt. Vakbekwaam personeel werkt hier met passie aan uw product. Doordat alles in eigen fabriek geproduceerd wordt kunt u profiteren van de laagste prijs en de beste service.

Inmeet calculator inloopkast

Uiteraard kunt u onze website gebruiken om uw inloopkast volledig naar eigen wens samen te stellen. Aangezien een inloopkast vaak in 1 of meerdere hoeken geplaatst wordt komt hier uiterste precisie bij kijken. Wij adviseren dan ook altijd gebruik te maken van onze inmeet service bij het bestellen van een inloopkast. Mocht u zelf over de middelen beschikken om uw ruimte 3D in te meten of kunt u ons een zeer gedetailleerd tekening aan leveren dan is het een optie om dit zelf te doen.

 

© copyright schuifdeurkastmeesters onderdeel van Craftvision.nl | Sitemap | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie: DORST communicatie