Kastenwand op maat laten samenstellen

Wilt u uw wasmachine en droger uit het zicht? Of wilt u juist uw kleding netjes en geordend in de kast? Of bent u misschien opzoek naar een ruime kantoorkast of sfeervolle woonkamerkast? Dan bent u opzoek naar een kastenwand van Schuifdeurkastmeesters. De kastenwanden van Schuifdeurkastmeesters kunnen volledig op uw wensen afgestemd worden.

Een kastenwand is een breed begrip en wordt door mensen op verschillende manieren opgevat. Hoe u uw kastenwand ook voor u ziet, bij Schuifdeurkastmeesters maken wij uw kastenwanden op maat. Komt uw kastenwand bijvoorbeeld niet tussen 2 muren te staan of zelfs helemaal vrij in de door u gewenste ruimte, dan heeft Schuifdeurkastmeesters hier de oplossing voor. Wij kunnen uw kastenwand namelijk voorzien van een zij, boven en/of onder paneel. Met deze panelen kunnen we de kastenwand op elke, door uw gewenste plek, netjes afwerken en onze systemen hierop bevestigen.

Heeft u al wel een idee voor uw kastenwand, maar vindt u het lastig om dit op papier te zetten, komt u er niet helemaal uit met de kast calculator, heeft u vragen over het samenstellen van uw kastenwand of het online ontwerpen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw kastenwand. Eventuele afwijkende wensen kunt u met ons bespreken door telefonisch contact met ons op te nemen.

Het samenstellen van uw eigen kastenwand op maat

De buitenzijde van uw kastenwand

Bij het samenstellen van uw kastenwand kunt u er voor kiezen om zelf de kast in te meten. De afmetingen vult u in op de pagina “stel uw eigen kast samen”. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze inmeetservice. Wanneer u hier voor kiest komt één van onze gespecialiseerde collega’s uw kastenwand inmeten. Dit adviseren wij zeker bij een kastenwand met meerdere schuine kanten.

Naast het invullen van de juiste afmetingen kunt u aangeven hoeveel deuren u wenst in uw op maat gemaakte kastenwand. De calculator rekent zelf het maximale en minimale aantal deuren uit aan de hand van de afmetingen. Per deur kunt u kiezen uit 1 tot 5 panelen. Als laatst kunt u aangeven welke kleur de deuren/panelen moeten krijgen. Naast het kiezen van een kleur is het ook mogelijk de deuren te voorzien van glas, of een spiegel voor een ruimte gevent effect.

 

De binnenzijde van uw kastenwand

Wanneer u de binnenzijde van uw op maat gemaakte kastenwand gaat indelen kunt u kiezen uit verschillende interieurs. U kunt aangeven waar u eventuele lades zou willen plaatsen en welke kleur uw kastinterieur moet krijgen. We bieden u vele opties. Zo kunt u ook kiezen voor een soft close sluiting op onze schuifdeuren, dit zorgt er voor dat de kastdeuren niet hard dichtslaan maar zacht (soft) sluiten (close). Heeft u vragen over de accessoires, het samenstellen van uw kastenwand of het online ontwerpen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw kastenwand! Eventuele afwijkende wensen kunt u met ons bespreken door telefonisch contact met ons op te nemen.

 

 

© copyright schuifdeurkastmeesters onderdeel van Craftvision.nl | Sitemap | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie: DORST communicatie