Schuifwand op maat gemaakt

Uitstekende kwaliteit en zeer voordelig!!

 

Waarom zijn wij als Schuifdeurkastmeesters zo goedkoop?

Alles gebeurt in eigen beheer, van inkoop tot montage!

Neem contact met ons op, dan is de kans groot dat degene die de telefoon opneemt of mail binnenkrijgt, dezelfde persoon is die bij u komt inmeten, in onze eigen werkplaats de volledige kast samenstelt en uiteindelijk bij u komt plaatsen. Dit voorkomt miscommunicatie en zorgt voor het beste eindresultaat.

 

Wij hebben korte lijnen, direct met de glasindustrie

Hierdoor kunnen wij werken met scherpe inkoopprijzen en worden onnodige transportkosten vermeden. Voordelen waar u als klant uiteindelijk van profiteert!

 

Schuifdeurkasten met glazen deuren

Een glazen schuifdeur geeft een luxe uitstraling aan de ruimte waar u uw maatwerkkast wilt laten plaatsen. Bij veel mensen komen direct vragen naar boven of dit wel veilig is en of dit ook geschikt is voor bijvoorbeeld een kinderkamer. Onze glazen schuifdeuren zijn super veilig, aangezien wij een speciaal soort veiligheidsglas toepassen, dat in geval van een breuk bij elkaar gehouden wordt door een speciaal aangebrachte veiligheidsfolie. Spreekt u een glazen deur wel aan, maar heeft u nog geen goed beeld van wat u zich hierbij voor moet stellen? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij ons in de showroom of vraag één van onze monteurs bij de inmeet afspraak  een monster mee te nemen.

 

Schuifdeurkasten met helder of satijnglazen deuren

Ook helder en satijn glas behoren bij ons tot de mogelijkheden. Aangezien de veiligheidsfolie een vertekend beeld geeft kunnen wij deze folie hier niet toepassen. Om u toch de maximale veiligheid te kunnen bieden wordt dit glas gehard, zodat het dezelfde eigenschappen krijgt als bijvoorbeeld een douchedeur. Deze optie is niet in onze calculatie meegenomen omdat dit afhankelijk is van de oppervlakte van de deuren. Mocht u hierin interesse hebben, adviseren wij u om contact met ons op te nemen, zodat wij u een zo scherp mogelijke offerte kunnen maken.

 

Schuifwanden / Roomdiverders

Onze deuren worden aan beide zijden op dezelfde hoogstaande manier afgewerkt. Hierdoor kunnen die worden gebruikt als schuifwand en ook als roomdiverder. Doordat de onderste rail dun is en afgeronde kanten heeft geeft dit geen problemen op het moment dat de deuren open staan. Zo kan er prima overheen gereden worden en zal iemand met bijvoorbeeld een rollator of een rolstoel nauwelijks in de gaten hebben dat hij of zij over een rail rijdt

Let op: Mocht u een schuifwand bij ons bestellen is het wel van belang dit te vermelden bij de opmerkingen in het bestelproces, zodat onze monteurs hier rekening mee kunnen houden.

 

Schuifwanden met gekleurd glas

U kunt bij ons ook kiezen voor schuifwanden met gekleurd glas. Mocht u voor een gekleurd soort glas kiezen in de deur die wordt gebruikt als schuifwand, dient u er wel rekening mee te houden dat er op de achterkant een veiligheidsfolie wordt toegepast. Dit geeft een andere uitstraling dan de voorkant.

© copyright schuifdeurkastmeesters onderdeel van Craftvision.nl | Sitemap | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie: DORST communicatie