Veel gestelde vragen

Zit er een achterwand in de kast?

Nee er zit standaard geen achterwand in onze kasten. De reden hiervan is dat het niet nodig is bij onze degelijke kasten. Mocht u wel graag een achterwand willen, dan kan dit uiteraard.

 

Kan ik de kast ook meenemen als ik verhuis ?

De kasten zijn volledig demontabel en kunnen dus naar elke gewenste plek verhuisd worden. Het zou kunnen voorkomen dat er een aantal aanpassingen gedaan moeten worden, vanwege het maatwerk. Hiervoor kunt u één van onze experts langs laten komen, om u hier een passend advies over te geven.

 

Wat is de levertijd?

De gemiddelde levertijd bedraagt 3 à 4 weken vanaf het moment van inmeten. Deze snelle levertijd kunnen wij u aanbieden, omdat de meeste platen op voorraad zijn en het gehele proces in eigen beheer uitgevoerd wordt.

 

Er zit een stopcontact op de plek waar de kast komt. Is dit een probleem ?

Dit is geen enkel probleem. Als u de kast zelf inmeet, moet dit duidelijk aangegeven worden op het inmeet formulier. U kunt ook voor onze inmeet service kiezen. Dan zullen onze vakmensen komen en hier met het inmeten rekening mee houden.

 

Kan ik de kast op elke gewenste vloer zetten?

Onze kasten kunnen op elke gewenste vloer geplaatst worden. Het kan voorkomen dat er een behoorlijke afwijking in de vloer zit, of als de kast op vloerbedekking komt te staan . In dit geval passen wij een bodemplaat toe.

 

Is de kast waterbestendig ?

Onze kasten zijn niet geschikt voor vochtige ruimtes, zoals een badkamer. Hier zijn uiteraard genoeg andere opties voor, omdat wij alles in eigen beheer produceren. Hiervoor kunt u het best een afspraak maken, zodat we u hier verder over kunnen informeren.

 

Interieur kleur

De kleur van het interieur is standaard wit. Wilt u uw kast een nog luxere uitstraling geven, dan kunt u de kast laten uitvoeren in een speciale kleur. Hiervoor hebben wij een vijftal opties voor u geselecteerd.  Heeft u een andere speciale wens, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Kast indeling

Onze kastindelingen worden gemaakt van degelijke meubel panelen van 22 mm dik. Wij gaan standaard uit van deze dikkere plaat om de kwaliteit van onze kasten te kunnen garanderen. Over het bepalen van de indeling van de kast bent u volledig vrij. Wij maken namelijk gebruik van een systeem, waarin u de planken zelf kunt verstellen naar de door u gewenste hoogte. Om u alvast een idee te geven kunt u de gewenste indeling naar de kast slepen. Later in het bestel proces heeft u nog de mogelijkheid om de accessoires te kiezen, zoals lades en roedes.

 

Wat is een luxe profiel ?

Het verschil tussen een basis en een luxe profiel zit hem in 2 dingen. Ten eerste is de luxe profiel iets breder als het basis profiel. Ook is het luxe profiel voorzien van een stoot borstel, waardoor de deuren bijna geen geluid maken als ze tegen elkaar aankomen.

 

Zijpaneel

Komt uw kast niet tussen twee muren in te staan, dan zijn wij gebonden aan een zijpaneel. Staat uw kast bijvoorbeeld met de linker kant tegen de muur en is de rechter kant vrij, dan moet er aan de rechterkant een zijpaneel worden toegepast. Andersom is dit uiteraard hetzelfde. Staat uw kast helemaal vrij, dan moet dit aan beide zijden.

 

Boven- of onderpaneel

Als u vloerbedekking heeft liggen op de plek waar de inbouwkast moet komen kunnen wij daar ons onder profiel niet op bevestigen. Dit lossen wij op door een onderpaneel toe te passen. Komt uw kast in een hoge ruimte te staan, dan zal de bovenkant moeten worden afgesloten. Dit doen wij door middel van een boven paneel waaraan wij ook onze bovengeleider op bevestigen.

 

De maatvoering

Om u een zo goed mogelijke prijs indicatie te kunnen geven is het van belang dat u de maatvoering zo precies mogelijk invult. Echter wordt deze maatvoering alleen gebruikt voor deze calculator. Later in dit bestel proces kunt u de keuze maken om de inbouwkast door één van onze specialisten in te laten meten of dat u het zelf doet aan de hand van het inmeetformulier, welke u bij de bestelling toegestuurd krijgt.

 

Afwijking

Is de vloer bij u niet helemaal vlak of zit er verschil tussen de boven maat en de onder maat van uw kast? Dit hoeft geen probleem te zijn, omdat onze schuifdeuren ter plaatse volledig af te stellen zijn. Uiteraard zijn hier de mogelijkheden niet onbeperkt in. Mocht het verschil tussen de twee muren meer dan 5 cm zijn, dan kunnen wij voor u een op maat gemaakte schuine deur maken. Hiervoor is het exact inmeten van een nog groter belang. Hier in adviseren wij dus ook gebruik te maken van onze specialisten.

© copyright schuifdeurkastmeesters onderdeel van Craftvision.nl | Sitemap | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie: DORST communicatie